Драма

Ennemi public (2016)

Драма

#SquadGoals (2017)

Комедија

Step Sisters (2018)

Kickboxer: Retaliation (2018)
Акција

Kickboxer: Retaliation (2018)

Високо оценети

McMafia (2018)

Листи

25 филмови кои не смеете да ги пропуштите во 2018 година!

Авантура

The Predator (2018)

Вести

Познат датумот кога почнува серијата Krypton

Познат е датумот кога почнува серијата Krypton

Неколку години откако е најавена серијата Krypton, Syfy конечно го одреди датумот на премиерата. На службениот Твитер профил

Филмови

#SquadGoals (2017)

Step Sisters (2018)

Kickboxer: Retaliation (2018)

Kickboxer: Retaliation (2018)

The Predator (2018)

Mission: Impossible 6 (2018)

Mission: Impossible 6 (2018)

Scorched Earth (2017)

Документарни филмови

George Michael: Freedom

George Michael: Freedom (2017)

Tempestad (2016)

Avicii: True Stories (2017)

Научна Фантастика

The Predator (2018)

Scorched Earth (2017)

Blue World Order (2018)

Мистерија

Insidious: The Last Key (2018)

Insidious: The Last Key (2018)

Get Out (2017)

Lizzie (2018)

Хорор

The Predator (2018)

Mom and Dad (2017)

Insidious: The Last Key (2018)

Insidious: The Last Key (2018)

Фантазија

Early Man (2018)

The Nutcracker and the Four Realms (2018)

Ferdinand (2017)

Серии

Ennemi public (2016)

McMafia (2018)

Dian Fossey: Secrets in the Mist (2017)

серија Пет, serija Pet, rts1

Pet (2018)

Документарни серии

Dian Fossey: Secrets in the Mist (2017)

Wormwood (2017)

Finding Escobar’s Millions (2017)

Распоред за период 1-10 јануари:
1 Bron/Broen сезона 4
2 LA to Vegas нова
3 9-1-1 нова
Grown-ish нова Freeform - поранешна AbcFamily
The X-Files сезона 11
4 Nashville сезона 6
7 The Chi нова
10 Alone Together нова Freeform - поранешна AbcFamily

Најдете нѐ на Фејсбук

Разно

ТВ водич за серии за период јануари - март 2018

ТВ водич за серии за период јануари – март 2018

Распоред на емитување на нови и повратнички серии за период од јануари до март 2018:

Држави

Серии според жанрови

Филмови според жанрови