15 најдобри нови серии во 2017 година

Како што одминува оваа година, така доаѓа време да се направи една листа со топ 15 најдобри нови серии во 2017. Според нас, годинава ја одбележаа следниве 15 нови серии:

Мрежа: 
Година: (2017)


8.5/10
Жанр: Драма
Држава: 

Автори: George PelecanosDavid Simon

Улоги: James Franco, Maggie Gyllenhaal, Gary Carr, Margarita Levieva

Повеќе за серијата…

CASTLEVANIA (2017)

Dark (2017)1

Мрежа: 

Година: (2017)


 8.8/10

Жанр: Мистерија

Држава: 

Автори: Baran bo OdarJantje Friese

Улоги: Louis Hofmann, Oliver Masucci, Jordis Triebel, Maja Schone

Повеќе за серијата…

Телевизија/Компанија: 

Година: (2017)


8.9/10

Жанр: АкцијаАвантураКриминалистичкиДрамаНаучна-ФантастикаТрилер

Држава: 

Автори: Gerry ConwayJohn Romita Sr.

Улоги: Jon Bernthal, Deborah Ann Woll, Ben Barnes

Повеќе за серијата…

Мрежа: 

Година: (2017)

 8.7/10

Жанр: КриминалистичкиДрамаТрилер

Држава: 

Автори: Joe Penhall

Улоги: Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv, Cotter Smith

Повеќе за серијата…

Продолжува на следната страница….

Можеби ќе ви се допадне:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *