Ana, mon amour (2017)

Во кината од март 2017.

 

Жанр:  Драма

 

Година: (2017)

 

Држава:

 /  /

 

Режија:

Cãlin Peter Netzer

 

Улоги:

Diana Cavallioti Ana
Mircea Postelnicu Toma
Carmen Tanase Toma’s mother
Vasile Muraru Toma’s father
Adrian Titieni Psychologist
Tania Popa Ana’s mother
Igor Caras-Romanov Igor
Ionut Caras Bogdan
Ioana Flora Irina
Vlad Ivanov Priest Adrian
Iulia Lumânare Gynaecologist
Razvan Vasilescu Editor in chief

 

Дејство:

Тома и Ана се сретнуваат како студенти по книжевност и веднаш се вљубуваат.

 

Трејлер:

Можеби ќе ви се допадне:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *