Bear Grylls: Extreme Survival Caught on Camera (2014)

Телевизија/Компанија: 

 

Година: (2014)

 

8.1

 

Жанр: Реално ШоуДокументарен

 

Статус: завршена, 1 сезона – 8 епизоди

 

Држава:

 

Автори: Bear Grylls

 

Улоги:

Alexander Fiske-Harrison Himself – Bullfighter (1 episode, 2014)
Shini Somara Herself – Presenter (1 episode, 2014)

 

Дејство:

Бер Грилс со својата умешност на преживување безброј пати го воодушевил светот, а сега е време да ви ги претстави луѓето чии што авантури и извлекувања од смртоносни ситуации го воодушевиле него.
Во својот нов серијал Бер Грилс: Екстремно преживување снимено со камера, изработено според вистински настани, полно со забава, возбуда и незамисливи факти, Бер ни претставува снимки од преживување од кои застанува здивта.

Познатиот авантурист Бер Грилс видел и преживеал скоро сѐ што можела природата да го изненади: од Амазонските прашуми, до поларните ледени капи.
Токму поради тоа, кога него ќе го воодушеви снимка од нечие преживување во екстремни животни ситуации, веднаш ви е јасно дека тоа мора да биде нешто посебно: падобрани кои не се отвораат, јажето за банџи скокање кое ќе се искине, напади од слонови, автомобили кои не дозволуваат да се управуваат – во секоја тематаска епизода од овој серијал (“Зависници од адреналин“, “Снег“, “Патишта“, “Води“, “Сили на природата“, “Животни“, и “Работа“), преживеаните ги разменуваат своите приказни, а стручњаците Дејв Салмони, Гер Хамфри и Ед Чајна даваат совети за преживување.

На крајот од секоја епизода, Бер го избира својот омилен исечок кој ја прикажува личноста која го преживеала најопасниот од сите снимени настани.

 

Трејлер:

Можеби ќе ви се допадне:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *