Филмски премиери во јануари 2018

Листа со филмови кои ќе имаат своја премиера во кината во јануари 2018 година:

The Current War (2017)

Во кината од јануари 2018.   Жанр: Биографски, Драма, Историски   8.3/10   Година: (2017)   Држава:     Режија: AlfonsoRead More →

0 comments

The Commuter (2018)

Во кината од јануари 2018.   Жанр: Мистерија, Трилер       Година: (2018)   Држава:    Режија: JaumeRead More →

0 comments

Maze Runner 3: The Death Cure (2018)

Во кината од јануари 2018.   Жанр: Акција, Научна-Фантастика, Трилер       Година: (2018)   Држава:    Режија: WesRead More →

0 comments

Paddington 2 (2017)

Во кината од јануари 2018.   Жанр: Анимиран, Авантура, Комедија, Семеен, Фантазија       Година: (2017)   Држава:  |    Режија: PaulRead More →

0 comments

12 Strong (2018)

Во кината од јануари 2018.   Жанр: Акција, Драма, Историски, Воен       Година: (2018)   Држава:    Режија: NicolaiRead More →

0 comments

The Beyond (2018)

Во кината од јануари 2017.   Жанр: Хорор, Научна-Фантастика       Година: (2018)   Држава:    Режија: HasrafRead More →

0 comments

Den of Thieves (2018)

Tweet Share 0 Reddit +1 Pocket LinkedIn 0 Можеби ќе ви се допадне: Defective (2017)Read More →

0 comments

The Post (2017)

Tweet Share 0 Reddit +1 Pocket LinkedIn 0 Можеби ќе ви се допадне: Wheelman (2017)Read More →

0 comments

Cocaine Godmother (2017)

Tweet Share 0 Reddit +1 Pocket LinkedIn 0 Можеби ќе ви се допадне: A MonsterRead More →

0 comments

S.M.A.R.T. Chase / SMART Chase (2017)

Tweet Share 0 Reddit +1 Pocket LinkedIn 0 Можеби ќе ви се допадне: A GhostRead More →

0 comments

Death House (2018)

Tweet Share 0 Reddit +1 Pocket LinkedIn 0 Можеби ќе ви се допадне: Blade RunnerRead More →

0 comments

Thoroughbreds (2017)

Tweet Share 0 Reddit +1 Pocket LinkedIn 0 Можеби ќе ви се допадне: Mark Felt:Read More →

0 comments

Lizzie (2018)

Tweet Share 0 Reddit +1 Pocket LinkedIn 0 Можеби ќе ви се допадне: T2 TrainspottingRead More →

0 comments

Please Stand By (2017)

Tweet Share 0 Reddit +1 Pocket LinkedIn 0 Можеби ќе ви се допадне: The BabysitterRead More →

0 comments

The Strange Ones (2017)

Tweet Share 0 Reddit +1 Pocket LinkedIn 0 Можеби ќе ви се допадне: Guardians ofRead More →

0 comments

Backstabbing for Beginners (2018)

Tweet Share 0 Reddit +1 Pocket LinkedIn 0 Можеби ќе ви се допадне: Viy 2:Read More →

0 comments

Madtown (2018)

Tweet Share 0 Reddit +1 Pocket LinkedIn 0 Можеби ќе ви се допадне: Beauty andRead More →

0 comments

Little Bitches (2018)

Tweet Share 0 Reddit +1 Pocket LinkedIn 0 Можеби ќе ви се допадне: 2307: Winter’sRead More →

0 comments
Insidious: The Last Key (2018)

Insidious: The Last Key (2018)

Tweet Share 0 Reddit +1 Pocket LinkedIn 0 Можеби ќе ви се допадне: Jeepers CreepersRead More →

0 comments

The Leisure Seeker (2017)

Tweet Share 0 Reddit +1 Pocket LinkedIn 0 Можеби ќе ви се допадне: Justice (2017)Read More →

0 comments

Early Man (2018)

Tweet Share 0 Reddit +1 Pocket LinkedIn 0 Можеби ќе ви се допадне: The FateRead More →

0 comments

 

Можеби ќе ви се допадне:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *