Филмски премиери до крајот на 2017 година

Список со филмови кои почнаа со емитување во декември, како и филмови кои нѐ очекуваат до крајот на 2017 година.  Филмски премиери до крајот на 2017 година:


1 декември:


The Disaster Artist (2017)

Во кината од декември 2017.   Жанр: Биографски, Комедија, Драма, Историски   8.1/10   Година: (2017)   Држава:   Read More →

0 comments

Wonder Wheel (2017)

Tweet Share 0 Reddit +1 Pocket LinkedIn 0 Можеби ќе ви се допадне: Koga denotRead More →

0 comments

The Shape of Water (2017)

Во кината од декември 2017.   Жанр: Авантура, Драма, Воен, Фантазија, Хорор, Романса, Трилер    7.5/10   Година: (2017)   Држава:   Read More →

0 comments

Slumber (2017)

Tweet Share 0 Reddit +1 Pocket LinkedIn 0 Можеби ќе ви се допадне: The PiratesRead More →

0 comments

 

8 декември:


Just Getting Started (2017)

Во кината од декември 2017.   Жанр: Акција, Комедија       Година: (2017)   Држава:    Режија: RonRead More →

0 comments

I, Tonya (2017)

Tweet Share 0 Reddit +1 Pocket LinkedIn 0 Можеби ќе ви се допадне: Unlocked (2017)Read More →

0 comments

Hollow in the Land (2017)

Tweet Share 0 Reddit +1 Pocket LinkedIn 0 Можеби ќе ви се допадне: Get OutRead More →

0 comments

 

15 декември:


Ferdinand (2017)

Tweet Share 0 Reddit +1 Pocket LinkedIn 0 Можеби ќе ви се допадне: Good TimeRead More →

0 comments

Star Wars: The Last Jedi (2017)

Tweet Share 0 Reddit +1 Pocket LinkedIn 0 Можеби ќе ви се допадне: Blue WorldRead More →

0 comments

 

 

22 декември:


Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)

Во кината од декември 2017.   Жанр: Акција, Авантура, Комедија, Семеен, Фантазија       Година: (2017)   Држава:    Режија: JakeRead More →

0 comments

Downsizing (2017)

Во кината од декември 2017.   Жанр: Комедија, Драма, Научна-Фантастика   5.8/10   Година: (2017)   Држава:    Режија: AlexanderRead More →

0 comments

Father Figures (2017)

Tweet Share 0 Reddit +1 Pocket LinkedIn 0 Можеби ќе ви се допадне: The PredatorRead More →

0 comments

 

 

Hostiles (2017)

Во кината од декември 2017.   Жанр: Авантура, Драма, Вестерн   8.9/10   Година: (2017)   Држава:   Режија: ScottRead More →

0 comments

The Post (2017)

Tweet Share 0 Reddit +1 Pocket LinkedIn 0 Можеби ќе ви се допадне: Crooked HouseRead More →

0 comments

Happy End (2017)

Tweet Share 0 Reddit +1 Pocket LinkedIn 0 Можеби ќе ви се допадне: Paddington 2Read More →

0 comments

 

27 декември:


Aus dem Nichts aka In the Fade (2017)

Tweet Share 0 Reddit +1 Pocket LinkedIn 0 Можеби ќе ви се допадне: Get OutRead More →

0 comments

 

29 декември:


The Greatest Showman (2017)

Во кината од декември 2017.   Жанр: Биографски, Драма, Мјузикл       Година: (2017)   Држава:    Режија: MichaelRead More →

0 comments

All the Money in the World (2017)

Во кината од декември 2017.   Жанр: Криминалистички, Мистерија, Трилер       Година: (2017)   Држава:    Режија: RidleyRead More →

0 comments

 

 

Molly’s Game (2017)

Во кината од ноември 2017.   Жанр: Биографски, Драма   7.4/10   Година: (2017)   Држава:    Режија: AaronRead More →

0 comments

Phantom Thread (2017)

Во кината од декември 2017.   Жанр: Драма       Година: (2017)   Држава:    Режија: PaulRead More →

0 comments

Можеби ќе ви се допадне:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *