Новата година ќе биде одбележана со филмови со суперхерои, продолженија на некои нови, но иRead More →

75. Златен глобус 2018 - Номинации

75. доделување на наградите Златен глобус ќе се оддржи на 8 јануари 2018 година, аRead More →

Филмови во конкуренција за Оскар за специјални ефекти

ФилмовиМК ви ги претставува 20-те најдобри, кои се избрани да бидат во конкуренција за овогодишниотRead More →