Read More →

senki nad balkanot na mtv

Првата епизода од серијата Сенки над Балканот од режисерот и продуцент Драган Бјелогрлиќ премиерно ќе бидеRead More →

Телевизија/Компанија:    Година: (2017)       Жанр: Акција, Авантура, Криминалистички, Драма, Научна-Фантастика, Трилер   Држава:    Автори: Gerry Conway, John Romita Sr.  Read More →