Во кината од декември 2017.   Жанр: Комедија, Драма, Научна-Фантастика   5.8/10   Година: (2017)   Држава:    Режија: AlexanderRead More →

Во кината од јуни 2017.   Жанр:  Анимиран , Акција , Авантура , Комедија, Семеен , Научна-Фантастика   Година: (2017)   Држава: САД   Режија:  KyleRead More →