Во кината од декември 2017.   Жанр: Криминалистички, Мистерија, Трилер       Година: (2017)   Држава:    Режија: RidleyRead More →

Во кината од јуни 2017.   Жанр: Акција, Научна-Фантастика, Авантура   5.3/10   Година: (2017)   Држава:   /  /    Режија: MichaelRead More →

Марк Волберг (Mark Wahlberg), покрај тоа што е еден од најпопуларните светски актери, во вторникRead More →