Во кината од јануари 2018.   Жанр: Акција, Драма, Историски, Воен       Година: (2018)   Држава:    Режија: NicolaiRead More →

Во кината од март 2018.   Жанр: Авантура, Семеен, Фантазија, Научна-Фантастика       Година: (2018)   Држава:    Режија: AvaRead More →

Во кината од октомври 2017.   Жанр: Анимиран, Авантура, Комедија, Семеен, Фантазија, Мјузикл   6.7/10   Година: (2017)   Држава:  |    Режија: JaysonRead More →

Во кината од септември 2017.   Жанр: Авантура, Акција, Анимиран, Комедија, Семеен   6.4/10   Година: (2017)   Држава:  /    Режија: CharlieRead More →