Top Box Office 15-17 декември 2017

Top Box Office 15-17 декември
Најгледани филмови во САД за време на викендот 15-17 декември
Колоните означуваат наслов, заработка, вкупна заработка и недели на прикажување:

Наслов Заработка Вкупно Недели
Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi $220.0M $220.0M 1
Ferdinand $13.4M $13.4M 1
Coco (2017) Coco $9.9M $150.7M 4
Wonder (2017) Wonder $5.2M $109.1M 5
Justice League (2017) Justice League $4.3M $219.6M 5
Daddy’s Home 2 $3.8M $96.6M 6
Thor Ragnarok (2017) Thor: Ragnarok $3.1M $306.5M 7
The Disaster Artist $2.7M $13.0M 3
Murder on the Orient Express (2017) Murder on the Orient Express $2.5M $97.3M 6
Lady Bird (2017) Lady Bird $2.1M $26.0M 7

Можеби ќе ви се допадне:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *