ТВ водич за серии за период јануари – март 2018

Распоред на емитување на нови и повратнички серии за период од јануари до март 2018:

Датум Наслов Статус Мрежа
Јануари
1 Bron/Broen сезона 4
2 LA to Vegas нова
3 9-1-1 нова
Grown-ish нова Freeform - поранешна AbcFamily
The X-Files сезона 11
4 Nashville сезона 6
7 The Chi нова
10 Alone Together нова Freeform - поранешна AbcFamily
12 Taken сезона 2
Philip K. Dick’s Electric Dreams нова Channel4UK
14 Crashing сезона 2
Divorce сезона 2
16 Black Lightning нова
17 American Crime Story сезона 2
The Path сезона 3
18 Beyond сезона 2 Freeform - поранешна AbcFamily
Britannia нова
19 Grace and Frankie сезона 4
High Maintenance сезона 2
21 The Resident нова
Counterpart нова
22 The Alienist нова
Mosaic нова
23 Bellevue нова
The Detour сезона 3
24 Waco нова
Февруари
2 Strike Back сезона 6
Altered Carbon нова
11 Homeland сезона 7
15 Stargate Origins нова
25  Ash vs. Evil Dead сезона 3
26 Good Girls нова
UnREAL сезона 3
27 Unsolved нова
28  The Looming Tower нова
Март
Hard Sun нова
11 The Arrangement сезона 2
13  Rise нова
21 Krypton нова
29  Siren нова Freeform - поранешна AbcFamily
30 A Series of Unfortunate Events сезона 2

Можеби ќе ви се допадне:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *